Buna! Eu sunt Ana-Maria, dar pot sa devin oricand si Alba ca Zapada, Cenusereasa, Elsa, sau Printesa Sofia, daca tu iti doresti.

          

   

Sunt de profesie educatoare si imi place foarte mult sa fiu inconjurata de copii. Imi place la nebunie sa ma joc cu ei, dar nu oricum. Jocurile si activitati care au loc in cadrul petrecerilor de la Happy Land Craiova sunt foarte bine gandite si structurate pentru ca cei mici sa fie in primul rand fericiti, dar si sa dobandeasca in acelasi timp cunostinte si abilitati noi precum: spiritul de echipa, de invingator dar si de invins, importanta comunicarii, asumarea de roluri in diverse situatii si contexte, cunostinte despre natura si fenomenele sale, despre corpul uman, cantecele…

Sunt foarte deschisa catre orice provocare. Imi place sa cant, sa dansez, sa interpretez roluri, sa povestesc, sa rezolv conflicte atunci cand este cazul, sa raspund la orice intrebare, dar si sa pictez pe fata ori sa iti ofer o imbratisare daca si tu vrei. Am nevoie doar de o provocare. Odata ce ai intrat pe usa Happy Land, eu imi iau rolul in serios si merg pe mana ta.

Poti veni si cu parintii tai, dar si cu parintii prietenilor tai. Pentru ei avem un loc special si ne-am propus sa-i suprindem de fiecare data. Le oferim atmosfera de care au nevoie pentru a se relaxa si a socializa in liniste, in timp ce noi avem grija de tine si prietenii tai. Le oferim si un discount pentru urmatoarea intalnire.
Ce zici, suna bine!?

Daca iti doresti sa ai o petrecere care sa iti ofere o distractie pe cinste alaturi de colegii si prietenii tai, te poti baza pe mine oricand. Si nu sunt singura, am si ajutoare: Spiderman, Superman, Mickey ori alte personaje pe care tu ti le alegi.

Daca inca nu te-am convins ca merita sa iti organizezi petrecerea sau sa iti petreci timpul liber la Happy Land Craiova, suna-ne si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie.

0745.758.915 sau 0784 844 875